Blog

Jelenlegi hely

Gondolatok az üzleti informatikáról

Merre tovább?

Ebben az évben 11 éves a Numex. Üzlettársammal Kozma Róberttel már több mint 15 éve együtt dolgozunk, és majdnem pontosan 20 éve kezdtem el informatikával foglalkozni. Úgy érzem eljött az idő, hogy megálljunk egy pillanatra és előre tekintsünk miként folytatjuk tovább.

Tovább

5 értékes SEO tipp

Csörög a telefon. Felveszem. - Stefán Tamás, Numex Informatika Kft. - Szia Tamás! Van egy weboldalunk, melyet szeretnénk kereső-optimalizálni. Már megvannak a kulcsszavak, melyekre a Google első oldalán szeretnénk lenni. Tudtok ebben segíteni? . . . - Halló! Tamás! Itt vagy még?

Tovább

Egyszerű üzleti folyamatkezelés

Az előző bejegyzésben javasoltam két remek eszközt, melyek segítségével megkönnyíthetjük a munkánkat. Az egyik az Evernote volt, mely tulajdonképpen egy digitális munkaasztallá nőtte ki magát, a másik pedig a Trello, mely a To-Do szoftverek egy zseniális újraértelmezése.

Tovább

2 kiváló eszköz, mely segít rendszerezni feladataidat

Mindannyian ismerjük azt az érzést, mikor reggel íróasztalhoz ülve egyszerűen nem tudjuk mivel kezdjük a munkát, mert annyi teendőnk van. Csak ugrálunk egyik sürgősebb feladatról a másikra. Én már elég sok eszközt és módszert kipróbáltam annak reményében, hogy segíteni tudják a munkámat. Összefoglalom, hogy melyek váltak be.

Tovább

Mennyibe kerül egy weboldal?

Gondolom azért kerültél ide, mert szeretnél egy új weboldalt és tudni szeretnéd, milyen költségekkel számolhatsz. Egyéni vállalkozó vagy, aki most szeretné megalapozni webes jelenlétét? Vagy talán egy kisvállalkozás vezetője, aki a jelenlegi, de már elavult oldalát szeretné felfrissíteni? Vagy egy középvállalkozás marketingért felelős munkatársa, aki hatékonyabban szeretné kihasználni a mobil és közösségi technológiákban rejlő lehetőségeket?

Tovább

Domain infógrafika, amit eddig nem tudtál a domain nevekről

Egy érdekes infógrafika a domainek világából. Hol a legdrágább a regisztráció a világon? Melyik név volt a legelső domain? Most megtudhatod!

Tovább

Mi fogja megölni az emailt?

Ma már 2-3 havonta jelennek meg blogposztok, hogy vége az emailnek, megérkezett a megoldás az email problémára. Eláruljuk miért nem fog mindez megtörténni a közeljövőben.

Tovább

Hogy szerezz több látogatót - ingyen!

Amíg néhány vállalkozásnak sikerül az internet nyújtotta lehetőségeket kihasználva nagy számú felhasználót bevonzani fizetett hirdetések nélkül, addig másoknak ez nem megy. Mindannyian szeretnénk még több látogatót a weboldalunkra terelni, ráadásul mindezt ingyen. Mit tehetünk? Milyen stratégiát érdemes alkalmazni? Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat.

Tovább

LinkedIn céges oldal készítése

Az emberek egyre inkább immunisak lesznek a hagyományos reklám üzenetekkel szemben. A használható, meggyőző, informatív tartalmat keresik. Azok a cégek, akik értékes, informatív tartalmat nyújtanak, nem csak jobban tudnak eladni, de fontos kapcsolatokat is építenek.

Tovább

Mobilgeddon - vagy mégsem

Most, hogy már egy hete éles a Google új Mobilgeddon névre keresztelt algoritmusa rájöttünk, hogy nem tűnt el több millió weblap, nem lettek elérhetetlenek, a bitek mennek tovább az interneten.

Tovább

Oldalak