Weboldal készítés

Jelenlegi hely

Megszámlálhatatlan mennyiségű weboldal létezik. Vannak melyeket szeretünk, vannak melyeket nem. Vajon mitől függ hogy egy adott weboldalon szívesen elidőzünk, vagy 2-3 másodperc alatt távozunk?

Ha most indítod a weboldal fejlesztési projekted végiggondoltad már, hogy vajon a te weboldaladat szeretni fogják az ügyfeleid vagy sem? Vajon mennyi időt fog eltölteni rajta az odaérkező látogató? És tudod mit? Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy ez elsősorban rajtad múlik!

Mire lesz szükséged?

Professzionális Grafikai Tervre

Alapos és Gyors Kivitelezésre

Segítőkész Támogatásra

 

Elmúltak már azok az idők, mikor a szomszéd srác által összerakott weboldalak még hozták azokat az eredményeket, melyek elvártak tőlük. Ma már sokkal bonyolultabb a helyzet, nagyobb a verseny. Nem teheted meg, hogy nem leszel elég alapos!

Ma már csak akkor tudsz sikeres lenni az online térben, ha a webes jelenlétedet a célcsoportod ízlésvilágát kifejező, letisztult, de ugyanakkor mégis attraktív grafikai design támogatja. Ráadásul olyan megjelenésre van szükséged, mely dinamikusan változik aszerint, hogy milyen eszközön jelenik meg a weboldalad. Mikor a csapból is iPhone, iPad és Android folyik, akkor te nem akarsz ott lenni ezen eszközök képernyőin?

Dehogynem.

A színfalak mögött kódok, programok, szerverek hadai dolgoznak azért, hogy a te weboldalad megjelenjen a potenciális ügyfeled számára. Nem mindegy ennek az infrastruktúrának a minősége. Ma már a kereső-motorok figyelembe veszik a minőséget és a sebességet. Ahhoz, hogy szeressék a weboldalad a keresők, minőségi fejlesztés szükséges. Odafigyelés és percíz kivitelezés.

Fogod tudni kezelni te saját magad a tartalmat a weboldaladon? Vagy majd mindig telefonálni kell a webfejlesztőnek, hogy tegyen ki egy pontot a mondat végére? (Aki persze sosem lesz elérhető akkor, mikor szükség lenne rá.)

Amit mit nyújtunk számodra:

Egyedi Grafikai Tervezés

Saját Adminisztrációs Felület

Mobilbarát Megvalósítás

 

Mi olyan egyedi grafikai terveket készítünk neked, mely felkelti ügyfeleid figyelmét, letisztult, figyelembe veszi, hogy a következő évek a mobilról és a táblagépekről szólnak. Minőségi, szabványkövető kódokat készítünk számodra, melyet elhivatott már-már fanatikus fejlesztőink garantálnak. Olyan nyílt, szabványos technológiákat adunk a kezedbe, melyekkel te saját magad tudod az információ megosztani az ügyfeleiddel az interneten. Legyen szó a weboldal tartalmának szerkesztéséről, blogról vagy valamilyen webshop rendszerről, tudunk olyan megoldást ajánlani, mely hosszú távon garantálja számodra a webes tartalmaid kezelését.

Ha mi fejlesztjük a weboldalad, akkor 2 éven keresztül ingyen biztosítunk számodra egy csúcskategóriás tárhelyet .hu, .com, vagy .eu domainnel, levelezéssel, spam szűréssel együtt.