Gépház

Jelenlegi hely

Technikai információk a szolgáltatásainkkal kapcsolatban

Üzemszünet 2016 május 7.

Ha ügyfelünk vagy és a levelező szolgáltatásainkat használod biztosan észrevetted, hogy az elmúlt napokban komoly üzemzavaraink voltak, melyeket mára sikerült valamelyest leküzdenünk.Nem részleteznénk, hogy mi volt a probléma, mert több hardveres és szoftveres hiba olyan mértékű egybeesése történt, amilyennel mi a 10 éves pályafutásunk során még nem találkoztunk.

Tovább

SSL, TLS vagy talán STARTTLS

Egyre több a vita az interneten történő titkosított kommunikáció körül. Miközben ezek a technológiák már évek óta jelen vannak és használjuk őket, mégis sok felhasználó nincs tisztában ezen technológiák alapjaival. A mindennapi felhasználás során a két leginkább érintett terület a levelezés és a böngészés.

Tovább

Könyvtárfa feltöltése FTP kiszolgálóra

Rendszeresen töltünk fel weboldalakat és egyéb anyagokat távoli FTP kiszolgálóra. Általában a FileZilla program használható erre a feladatra, mely rekurzívan egész könyvtár struktúrákat képes feltölteni, sőt kapcsolat szakadás esetén képes folytatni a feltöltést ott, ahol az megszakadt.

Tovább

PHP gyorstár gyorsítja a weblapod

Bizonyára tudod, hogy a legelterjedtebb programozási nyelv jelenleg a PHP weboldalak implementálására. Könnyen tanulható és széles körben használt, ezért sok fejlesztőt, szakembert lehet találni projektek indításához. Mi is szeretjük.

Tovább