Bemutatkozunk

Jelenlegi hely

A Numex egy informatikai kivitelező és tanácsadó vállalkozás, mely szoftverfejlesztéssel, kiszolgáló üzemeltetéssel, és tárhely szolgáltatásokkal foglalkozik. Képesek vagyunk a legkülönbözőbb típusú vállalkozások online infrastruktúráját felépíteni, kifejleszteni.

Elsők között voltunk a hazai informatikai piacon, akik Linux kiszolgáló támogatási szolgáltatást nyújtottak vállalatoknak. Amikor más webfejlesztők még HTML szerkesztőkkel készítettek weboldalakat, mi már akkor saját keretrendszert fejlesztve, template alapú, könnyen karbantartható oldalakat szállítottunk ügyfeleinknek. Az elsők között adtunk át Drupal alapú oldalakat, melyben a hazai piacon az legerősebbek között vagyunk.

Mindazon túl, hogy egy szakmailag erős csapatot alkotunk, akik szeretik azt, amit csinálnak, felszabadult, jó hangulatú munkahelyet teremtettünk, ahol mindenki jól érzi magát.

Külföldi és hazai referenciáink egyaránt vannak. Hazai ügyfeleink között megtalálható a Focus Medical Lézerklinika, Agra Utazási Iroda, BIOFILTER Környezetvédelmi Zrt., Elszöv-Automatika Kft., Napfény Hotels Kft., Vinkplast Kft. és még sok kisebb-nagyobb vállalkozás.

Történetünk

A Numex Informatika Kft. Kozma Róbert és Stefán Tamás által 2005-ben alapított, teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás.

Mind a ketten (Róbert és Tamás) speciális, nagyvállalati informatikai területen kezdtünk el dolgozni és már akkor láttuk, hogy a hazai vállalkozások egyáltalán nem használják ki azokat a informatikai lehetőségeket, melyeket a nagyvállalatok intenzíven alkalmaznak. Pedig ezek a megoldások már elérhetőek mindenki számára. Sokat beszélgettünk egy-egy pohár bor mellett erről a problémáról és akkor fogalmazódott meg a Numex gondolata, hogy alapítsunk egy olyan céget, mely vezeti az informatikai világban a vállalkozókat, megmutatja az utat, mit és hogyan érdemes csinálni, olyan eszközöket adni a kezükbe, mellyel egyszerűbb felvenni a versenyt a konkurenciával.

Filozófiánk

Hiszünk benne, hogy ügyfeleinkkel való közös sikereket csak olyan szilárd értékrend alapján érhetünk el, mely a tisztességes, etikus üzletvitelre, az ügyfeleink és a munkavállalóink tiszteletére, a technológia és az innováció iránti szenvedélyünkre épül.

Társaságunk üzleti filozófiája, hogy minden tudásunkat és tehetségünket felhasználva olyan szolgáltatásokat hozzunk létre, melyek hozzájárulnak ügyfeleink sikereihez. Minden egyes szolgáltatásunkat és termékünket a legmagasabb elvárásoknak megfelelően, részletes tervezési munkát követően, maximális elhivatottsággal fejlesztjük.

Az értékek, amelyek a társaság fundamentumait jelentik.

  • Folyamatos tanulni-akarás.
  • Összpontosítás az eredmények elérésére.
  • Elkötelezettség az ügyfelekkel való együttműködés mellett.
  • Tisztelet a kiválóságnak.
  • Elkötelezettség a csapatmunka mellett.
  • Erőteljes kreatív szellem.
  • Alapvető hit az innovációban.

Munkatársaink

Stefán Tamás

Ügyvezető igazgató - A cégvezetői feladatain túl minden területen részt vesz a munkában felügyeli a projekteket, aktívan részt vesz a feladatok megoldásában. 20 éves tapasztalattal rendelkezik az informatika területén. Több hazai és külföldi (Brazília, Chile, Izrael, Németország, Ausztria, Svédország, ...) szoftverfejlesztési és rendszer-integrációs projektben vett részt. Szabadidejében a Wado-Ryu harcművészetet gyakorolja, túrázik vagy éppen fényképez.

Slemmer Balázs

Szoftverfejlesztő - Balázs az éllovas szoftverfejlesztő guru a Numexnél. Kiemelkedő tudása van PHP, Java, JavaScript programozási nyelvekben, HTML, CSS technológiákban, Drupal szakértő. Szabadidejében az Aikido harcművészetet gyakorolja, Firefox kiegészítőket fejleszt, Minecraft-ban építkezik.

Szirmai Gergely

Rendszeradminisztrátor - Gergely a junior rendszer-adminisztrátorunk, aki a tárhely szervereinket és az ügyfeleink szervereit felügyeli, tartja karban, gondoskodik arról, hogy a webes rendszerek és a levelezés zökkenőmentesen fussanak. Szabadidejében akváriumat szépítgeti és garnéláit gondozza.