Üzemszünet 2016 május 7.

Jelenlegi hely

Üzemszünet 2016 május 7.

Ha ügyfelünk vagy és a levelező szolgáltatásainkat használod biztosan észrevetted, hogy az elmúlt napokban komoly üzemzavaraink voltak, melyeket mára sikerült valamelyest leküzdenünk.
Nem részleteznénk, hogy mi volt a probléma, mert több hardveres és szoftveres hiba olyan mértékű egybeesése történt, amilyennel mi a 10 éves pályafutásunk során még nem találkoztunk. Ha valakit érdekel szívesen elmeséljük neki.
Szóval ennek az üzemzavarnak a következményeként még el kell végeznünk az egyik fájlszerverünkön egy javítást.
 
Ezt a javítást május 7 23:00-tól, május 8 01:00-ig végezzük.
 
Ezen időszak alatt sem a weboldalak sem a levelezés nem fog működni. A művelet nem jár levélvesztéssel. A leállás alatt a bejövő leveleket a küldő levelező szerverei tárolják addig amíg a rendszerünk elérhető lesz.
Még egyszer elnézést kérünk mindenkitől az elmúlt napokban okozott kellemetlenségért! Keményen dolgozunk azon, hogy a tapasztalatokat leszűrve még jobbá tegyük a rendszerünket.
Stefán Tamás képe

Stefán Tamás

Tamás 2005 óta vezeti a Numex Informatikát Kozma Róberttel. 20 éves tapasztalata van informatikai területen Unix és Linux rendszerek tervezésében, üzemeltetésében, valamint webes rendszerek, weboldalak fejlesztésében. Szabadidejében szívesen utazik, ahová mindig magával viszi az öreg Canon 50D fényképezőgépét.