Indulás a Holdra fel

Jelenlegi hely

Indulás a Holdra fel

Régi tervem, hogy vezetünk egy olyan blogot, mely magyar kisvállalkozásoknak szól informatikai témában. Többször beszélgettünk már róla Robival, hogy miként lenne ezt érdemes csinálni, de a végén valahogy mindig elmaradt a premier. Pedig fontos csatornának tartom. Ahogy látom egyre fontosabb. Sokszor veszem észre, hogy ugyanazt az értékes információt emailben, telefonon, személyes beszélgetés során többször is elmondom különböző ügyfeleinknek. Máskor meglepődve tapasztalom, hogy egy-egy ügyfelünk nem használja a szolgáltatásunk által nyújtott egyszerű, de remek lehetőségeket. Ami pedig a számomra a legszomorúbb, hogy vannak ügyfeleink, akikkel egy konkrét területen dolgozunk együtt és nem tudják, hogy milyen más területekhez is értünk. Mindig szíven üt, mikor megkérdezik, hogy ismerek-e egy jó webfejlesztőt.
Úgyhogy most ezen blog keretében szeretnénk összegyűjteni ezt a tudást, hogy átadjuk neked. Internet, web, email és domain témakörben megkeressük mi foglalkoztat téged, milyen problémáid vannak, keresünk rá megoldást és itt megosztjuk veletek.
Az informatika sajnos nem egyszerű. Azt reméljük, hogy a több mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött sok felesleges próbálkozástól és kudarctól fogunk megszabadítani. Sokszor egy bonyolultnak tűnő problémára egyszerű a megoldás, és fordítva is lehet, egy egyszerűnek tűnő feladat több eszközt, időt és pénzt igényelhet.
Kövesd a bejegyzéseinket, hiszen mi tudjuk, hogy szereted az egyszerű és jó érveléseket, az építő jellegű párbeszédet.
Nem ígérjük, hogy pengeéles precizitással minden pénteken megosztunk egy új bejegyzést, de egy viszonylagos rendszerességgel, hosszabb-rövidebb terjedelemben, üzleti, filozófiai és műszaki vonalon fogunk neked értékes tartalmakat küldeni. Természetesen várjuk a véleményed. Juttasd el hozzánk akárhogy. Telefonon, emailen vagy igyunk meg egy kávét együtt és beszélgessünk informatikai problémáidról!
Mi nyitottak vagyunk mindenre!

Stefán Tamás képe

Stefán Tamás

Tamás 2005 óta vezeti a Numex Informatikát Kozma Róberttel. 20 éves tapasztalata van informatikai területen Unix és Linux rendszerek tervezésében, üzemeltetésében, valamint webes rendszerek, weboldalak fejlesztésében. Szabadidejében szívesen utazik, ahová mindig magával viszi az öreg Canon 50D fényképezőgépét.